Palvelut

Ahtauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia ahtauspalveluita Turun Satamassa. Valikoimiin kuuluu mm. RO-RO, kuivabulk, kappaletavara sekä vaativat projektilaivaukset. Myös heavy- tavaran käsittely onnistuu.
Turun Satama tarjoaa hyvät yhteydet Pohjoismaihin sekä Saksan kautta Eurooppaan, Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan.
Tuotamme päivittäisen ahtauspalvelun asiakkaamme roro-aluksille ja viikottaisin ahtauspavelun asiakkaamme monikäyttöaluksille.
Meillä on paljon kokemusta teräskelojen ja -levyjen käsittelystä, kappaletavarasta, konteista, trailereista ja vaunuista aina painaviin moottoreihin ja erikoislasteihin.

Terminaalipalvelut

Tarjoamme vienti-/tuontiasiakkaillemme terminaalipalveluita. Ne voivat olla saapuvan ja lähtevän tavaran tilapäistä säilytystä tai vakinaista varastointia, yksiköiden lastausta tai purkua. Myös tullivarastointi sekä huolintapalvelut onnistuvat kauttamme. Voimme käsitellä lastia kontiessa, mafeilla, trailereissa ja vaunuissa.

Varastologistiikka

Yrityksellämme on käytössä yli 40 000m2 kylmää sisätilaa, 4000m2 lämmitettyä sisätilaa sekä yli 12 000m2 aidattua ulkotilaa, josta osa katettua. Meiltä on mahdollisuus saada kokonaisvaltainen palvelupaketti yrityksenne logistiikkaan, joka voi sisältää mm. kuljetuspalvelut, varastokirjanpidon, raportoinnin ja integroidut atk-palvelut.

Kuivabulk

Käsittelemme kuivia bulk-tuotteita sekä tarjoamme myös varastointipalvelua tuotteille. Bulk- tuotteita voidaan myös säkittää suursäkkeihin.

Kontituspalvelut

Kontitamme tuotteenne ammattitaidolla ja varmistamme että tuotteet on tuettu ja sidottu kunnolla. Hoidamme puolestanne myös paperityöt sekä siirrot satama-alueella. Voimme myös punnita kontit. Tarvittaessa noudamme tuotteenne sovitusta paikasta.

Transito

Kauttamme saat kontti- ja vaunupalvelut Venäjälle ja Aasiaan tai päin vastoin. Turun Satama on ainoa satama Suomessa, jossa on myös eurooppalainen raiteisto. Täällä voidaan siirtokuormata tuotteenne suoraan vaunusta vaunuun tai autoihin/autoista.

Myös huolintapalvelut onnistuvat kauttamme.

Projektit

Olemme erikoistuneet vaativiin projektilaivauksiin. Ohessa muutamia esimerkkejä tehdyistä projekteista:

  • Sokeritehdas Venäjälle
  • Asvalttiasemia Lähi-Itään
  • Sahan kuivaamoita Venäjälle
  • Turun Seudun Vesi; putket ja osat (2008-2011)
  • Kaivoskoneiden osia Amerikkaan ja Kiinaan
  • Voimalaitoksen savupiippujen käsittely
  • Aaltokoneen laivaus Bahamalle, katso video viimeisimmästä laivauksesta: youtube
  • Förin nosto, lue lisää: Yle
  • Förin lasku, lue lisää:Turun Sanomat
Kuljetuspalvelut (muiden palveluiden yhteydessä)

Tarjoamme tuotteillenne kotimaan- ja ulkomaan autokuljetukset/erikoiskuljetukset. Merirahteja tarjoamme kokonaisvaltaisten palvelupakettien yhteydessä.

Huolinta- ja tullauspalvelut sekä punnituspalvelut

Saat meidän kauttamme huolinta- ja tullauspalvelut muiden palveluidemme yhteydessä.
Tarjoamme myös VGM-punnituksia konteille. Saat meiltä punnitustositteen asiakirjoja varten.

Trukkipalvelu

Tuotamme Turun talousalueella trukkipalvelua 1.8 – 21tn trukeilla sekä pyöräkuormaajilla. Erikoisosaamistamme ovat erilaiset työasemien ja koneiden haalaukset. Puramme ja lastaamme kuormat kohteessanne ammattitaidolla.

Tilaa trukkipalvelut:

puh. 040 638 6996 / Suvi
puh. 0207 529 777 / Toimisto